Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
ADC
2019
ADC
JAĎUTTOVÁ, Iveta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - HARČÁROVÁ, Michaela - NAGYOVÁ, Alena - VÁCZI, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of dietary humic substances on the fattening performance, carcass yield, blood biochemistry parameters and bone mineral profile of broiler chickens. In: Acta veterinaria Brno. 2019. ISSN 0001-7213, Vol. 88, no. 3 (2019), p. 307-313.
(2019: 0.566 - IF, 36 - H-index, 0.658 - IF 5y, 0.216 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2019
ADN
2019
ADN
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel. Sensory profile of parenica cheese varieties made from pasteurized cow's milk. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Roč. 13, č. 1 (2019), s. 76-82.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019
ADN
2019
ADN
BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - MARTIŠOVÁ, Patrícia - SEMJON, Boris - ZAJÁC, Peter - ČAPLA, Jozef - VLČKO, Tomáš. Authentication and preference mapping of ham. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Roč. 13, č. 1 (2019), s. 1051-1056.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019
ADN
2019
ADN
REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KRÁL, Martin - KOVALČÍK, Marián. Detection of microbiota in the vineyards of the Tokaj wine region. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Vol. 13, no. 1 (2019), p. 984-992.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019
ADF
2019
ADF
MAĽOVÁ, Jana - CIBEREJ, Juraj - MAĽA, Pavel - ZIGO, František - SEMJON, Boris. Heavy metal levels in the tissues of wild living animals from two distinct industrially exploited areas in Slovakia. In: Slovak Journal of Animal Science. 2019. ISSN 1337-9984, Roč. 52, č. 3 (2019), s. 100-110.
2019
AFC
2019
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NAGY, Jozef - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - JEVINOVÁ, Pavlína - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana. Kvalita vajec po skrmovaní fermentovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny [Egg quality after feeding of fermeted feed enriched with essential fatty acids]. In: XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. 2019. ISBN 978-80-7305-828-9, CD-ROM, s. 215-218.
2019
AFC
2019
AFC
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových látok vo výžive brojlerov na fyzikálne a chemické parametre produkovaného mäsa [The effect of humic substance administration in broilers nutrition on physical and chemical parameters of produced meat]. In: XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. 2019. ISBN 978-80-7305-828-9, CD-ROM, s. 290-293.
2019
AFD
2019
AFD
BENEŠOVÁ, Lucia - SEMJON, Boris - MARTIŠOVÁ, Patrícia - DRDOLOVÁ, Zuzana - GOLIAN, Jozef. Analýza senzorického profilu neúdenej a údenej parenice preferenčným mapovaním [Analysis of the sensory profile of smoked and unsmoked parenica cheese by preference mapping]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 211-216.
2019
AFD
2019
AFD
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa - SEMJON, Boris. Antimikrobiálna rezistencia koaguláza-negatívnych stafylokokov izolovaných z bryndze [Antimicrobial resistance of coagulase-negative staphylococci isolated from sheep cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 511-515.
2019
AFD
2019
AFD
BENEŠOVÁ, Lucia - MARTIŠOVÁ, Patrícia - DRDOLOVÁ, Zuzana - GOLIAN, Jozef - SEMJON, Boris. Identifikácia živičíšnych druhov pomocou MEAT 5.0 LCD Kitu vo vybraných mliečnych výrobkoch [Identification of animal species by MEAT 5.0 LCD Kit in selected milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 206-210.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 47
Strana 1 / 5