Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2010
BDF
2010
BDF
BODNÁR, Martin - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Fyzikálne metódy liečby (MIL terapia) vo veterinárnej medicíne [Physical methods of therapy (MIL therapy) in veterinary medicine]. In: Infovet. 2010. ISSN 1335-1907, Roč. 17, č. 3 (2010), s. 89-92.
2010
BDF
2010
BDF
BODNÁR, Martin - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Teoretické základy a praktické skúsenosti s aplikáciou MIL terapie vo veterinárnej medicíne. In: Slovenský veterinársky časopis. 2010. ISSN 1335-0099, Roč. 35, č. 5 (2010), s. 256-260.
2009
ADF
2009
ADF
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona. Determination of sensitivity of staphylococcal isolates from fish meat against selected antibiotics. In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, roč. 53, č. 1 (2009), s. 37-39.
2009
ADF
2009
ADF
JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - REGECOVÁ, Ivana - NAGY, Jozef. Tetracycline resistance of Staphylococci isolated from game meat and mechanically deboned poultry meat. In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 2 (2009), s. 106-110.
2009
ADF
2009
ADF
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - POPELKA, Peter. Use of plants extracts for producing of thermal treated meat products [Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 2 (2009), s. 56-60.
2009
AFD
2009
AFD
PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NOLLET, Lode - KOVÁČ, Gabriel. Effect of dietary supplementation of trace minerals on the lipid peroxidation in broiler meat assessed after 24H of refrigerated storage. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 387-390.
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita mäsových výrobkov [Quality of meat products]. In: Kvalita a bezpečnosť potravín - AGROKOMPLEX 2009. 20. - 23. august 2009, Nitra : Zborník príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy Agrokomplex 2009. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-138-6, s. 1-4.
2009
AFD
2009
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária. Mikrobiologická kvalita hlbokozmrazených treskovitých rýb z obchodnej siete [Microbiological quality of frozen codfish from retail market]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 269-271.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - LENHARDT, Ľudovít - KORÉNEKOVÁ, Beáta - TOMKOVÁ, Iveta - KORIMOVÁ, Ľudmila. Porovnanie chemického zloženia a histologických zmien svaloviny pstruha dúhového po viacnásobnom zmrazovaní [Comparison of chemical composition and histological changes of rainbow trout after multiple freezing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 223-226.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - SOROKA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - LAZÁR, Peter. Porovnanie vybraných parametrov kvality mäsa bažantov skladovaných pri rôznych teplotných podmienkach [Comparison of selected parameters of pheasants meat quality stored at different temperature conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 361-363.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459