Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2006
AFC
2006
AFC
NAGY, Jozef - LENHARDT, Ľudovít - KORIMOVÁ, Ľudmila - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - TOMKOVÁ, Iveta. Porovnanie kvality mechanicky separovaného hydinového mäsa po rôznych spôsoboch separácie.. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.125-128.
2006
AFC
2006
AFC
NAGY, Jozef - LENHARDT, Ľudovít - KORIMOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - TOMKOVÁ, Iveta. Porovnanie kvality mechanicky separovaného hydinového mäsa po rôznych spôsoboch separácie.. In: VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 6.6.2006 : Sborník. 1. vyd. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-564-3, s. 125-128.
2006
AFC
2006
AFC
NAGY, Jozef - LAZÁR, Peter - CEHLÁR, Ján - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - LEDECKÝ, Valent - POPELKA, Peter. Sledovanie údrznosti bazanta polovného a zajaca polného. In: XXXVI. LENFELDOVY A HOKLOVY DNY. BRNO 18.ríjna 2006 : Konference o hygiene a technologii potravin. SBORNIK. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.121-124.
2006
AFD
2006
AFD
LOHAJOVÁ, Ľuboslava - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Determination of Amoxicillin residues in poultry meat using the Premi Test and the STAR method. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 315-318.
2006
AFD
2006
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Metody stanovenia reziduí lieciv v potravinách zivocisneho povodu. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 162-165.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovanie kvalitatívnych a mikrobiologických ukazovateľov chladených a zmrazených hydinových výrobkov [Comparison of qualitative and microbiological parameters of chilled and frozen poultry products]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie kvalitatívnych a mikrobiologickych parametrov chladenych a zmrazenych hydinovych vyrobkov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006
AFD
2006
AFD
NAGY, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Porovnanie niektorých parametrov chemického zloženia mechanicky separovaného hydinového mäsa a "baader" mäsa [A comparison of some parameters of chemical composition of mechanically deboned poultry meat and "baader meat"]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 79-81.
2006
AFD
2006
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUČKOVÁ, Marta - POPELKA, Peter. Sú vajcia plemena Araucana zdraviu prospešnejšie ako bežne produkované vajcia?. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie I.diel, Nitra, 5.-6. apríl 2006. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 216-219.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Vplyv glazúrovania na obsah vody morských rýb [Influence of glazing on water content in fillets]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 173-176.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459