Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2011
FAI
2011
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. [Meat and Meat Products - Production, Safety and Quality]. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, 249 s.
2010
AFC
2010
AFC
TUREK, Peter. Kvalita mäsových výrobkov od noriem po zaručené tradičné špeciality. In: Již 700 let rozumíme masu. Sborník přednášek na konferenci realizovanou v rámci projektu "Český svaz zpracovatelú masa - informačně vzdělávací akce mezinárodního charakteru v roce 2010". Brno, 3.3.2010. : ČSZM. 2010. s. 17-32.
2010
AFC
2010
AFC
TUREK, Peter - SUPUKA, Peter - POPELKA, Peter. Spišský párok v duchu tradície. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 34-37.
2010
AFD
2010
AFD
TUREK, Peter. Spotrebiteľ, kvalita mäsových výrobkov a prídavné látky. In: 5. Európsky seminár (poľnohospodárstvo - obchod - služby).Tatranská Štrba, 8.-10. marca 2010. Košice : ELSEWA, 2010. 2010. CD-ROM, . 7.
2010
AFD
2010
AFD
TUREK, Peter. Účinnosť a efektívnosť úradnej kontroly potravín. In: XII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Vysoké Tatry, 25. - 27. október 2010. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2010. 2010. ISBN 978-80-89385-10-2, s. [3]
2010
AFD
2010
AFD
SUPUKA, Peter - SUPUKA, Miloš - TUREK, Peter. Vplyv plemien pietrain a yorkshire "C" na mäsovú úžitkovosť jatočných ošípaných. In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky IX. Košice, 3. september 2010. Košice : UVLF, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-194-2, s. 144-147.
2010
BDE
2010
BDE
TUREK, Peter. Aditívne látky v mäsových výrobkoch, cena, spotrebiteľ. In: Maso. 2010. ISSN 1210-4086, Roč. 21, č. 1 (2010), s. 9-14.
2010
BDE
2010
BDE
TUREK, Peter. Hydinársky priemysel SR a vplyvy na efektívnosť finalizácie hydinových mäsových výrobkov. In: Maso. 2010. ISSN 1210-4086, Roč. 21, č. 3 (2010), s. 9-11.
2010
BDE
2010
BDE
TUREK, Peter - SUPUKA, Peter - POPELKA, Peter. Spišský párok v duchu tradície [Spis sausage in a spirit of tradition]. In: Maso. 2010. ISSN 1210-4086, Roč. 21, speciální vydání (2010), s. 15-16.
2009
AFC
2009
AFC
TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Aditívne látky v mäsových výrobkoch. In: XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. 13. a 14. října 2009, Brno. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-081-8, s. 49-52.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 17 / 38