Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFD
2008
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Množstvo mäsa ako kvalitatívny ukazovateľ mäsových výrobkov v Slovenskej republike. In: Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2008. 2008. ISBN 978-80-968618-2-8, s. 71-75.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. O kvalite mäsových výrobkov rozhodne spotrebiteľ. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 195-198.
2008
AFD
2008
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária - JEVINOVÁ, Pavlína. Obsah mäsa a mäsových výrobkov vyrobených podľa tradičných receptúr. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 217-219.
2008
AFD
2008
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Porovnanie pH v bravčovom a hovädzom mäse [Comparison on PH in Pork and Beef Meat]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 116-118.
2008
AFD
2008
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v bravčovom a hovädzom mäse [Observation of Lactic Acid Content in Pork and Beef Meat]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 113-115.
2008
AFD
2008
AFD
CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Význam a prínos prof. MVDr.Jána Plevu DrSc. pre Univerzitu veterinárskeho lekárstva a Hygienu potravín [Denotation and Contribution prof. MVDr. Jan Pleva DrSc. for University of Veterinary Medicine and Food Hygiene]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 10-14.
2008
BDE
2008
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. In: Maso. 2008. ISSN 1210-4086, Roč. 19, č. 3 (2008), s. 60-61.
2008
BDE
2008
BDE
TUREK, Peter. Obaly v mäsovom sektore - významný prvok hygieny a informovanosti. In: Maso. 2008. ISSN 1210-4086, Roč. 19, Príloha (2008), s. 8-12.
2008
BDF
2008
BDF
LAUKOVÁ, Andrea - SYČEVOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Antilisteriálny účinok enterocínov v praxi. In: Slovensky veterinarsky casopis. 2008. roč. 33, č. 6 (2008), s. 385-387.
2008
FAI
2008
FAI
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov, 5.-7. mája 2008, Vysoké Tatry : Medzinárodná vedecká konferencia na počesť životného jubilea Prof. MVDr. Jána Pleva, DrSc. [Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products]. 1. vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, 274 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 20 / 38