Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2005
ADF
2005
ADF
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - KOŽÁROVÁ, Ivona. The determination of oxytetracycline residues in milk after the medication of cows. In: Folia veterinaria. 2005. ISSN 0015-5748, Roč. 49, č. 2 (2005), s. 99-103.
2005
AFD
2005
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Anticoccidial drugs and their residues. In: International Scientific Conference Food Safety and Quality in Transition Countries and Internet-Portal on Food Safety: Communication System to Ensure Food Safety and Build Consumers Confidence : Proceedings, Nitra, Slovak Republic 24-27 March 2003. 1. vyd. Košice : INSTITUTE OF POSTGRADUATE EDUCATION OF VETERINARZY SURGEONS, 2005. 2005. ISBN 80-968818-6-8, s. 62-65.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz. Hodnoty aminokyselín v bravčovom normálnom a kvalitatívne zmenenom - PSE mäse [The levels of amino-acids of pork meat of normal quality and of altered quality - PSE]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 269-272.
2005
AFD
2005
AFD
CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz. Hygiena výroby potravín na Slovensku. In: Biologické, veterinárne a ekonomické podmienky chovu zvierat z hľadiska zdravej výživy obyvateľstva : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy XXVI. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 14. júna 2005 vo Výskumnom ústav živočíšnej výroby v Nitre. Nitra : Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied, 2005. 2005. ISBN 80-89162-14-2, s. 60-62.
2005
AFD
2005
AFD
SOKOL, Jozef - BÍREŠ, Jozef - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz. Kľúčové postavenie veterinárnej medicíny, orgánov veterinárnej a potravinovej správy a veterinárneho lekára pri produkcii bezpečných a kvalitných potravín. In: Biologické, veterinárne a ekonomické podmienky chovu zvierat z hľadiska zdravej výživy obyvateľstva. Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy XXVI. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 14. júna 2005 vo Výskumnom ústav živočíšnej výroby v Nitre. Nitra : Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied, 2005. 2005. ISBN 80-89162-14-2, s. 15-.
2005
AFD
2005
AFD
JANOŠOVÁ, Jana - KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Konfirmácia reziduí sulfadimidínu v živočíšnych produktoch hydiny kyselinou para-aminobenzoovou [Confirmation of sulfidimicin residues in animal products of poultry by paraaminobenzoacid]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 114-119.
2005
AFD
2005
AFD
MÁTÉ, Dionýz - KORIMOVÁ, Ľudmila. Možnosti využitia prírodných antioxindantov v mäsovej výrobe [Application of natural antioxidants in meat production]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 113-115.
2005
AFD
2005
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MÁTÉ, Dionýz. Nežiadúce účinky psychrotrofnej mikroflóry na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov [Undesirable effects of psychrotrophic microorganisms on the quality of milk and milk products]. In: Bezpečnost a kontrola potravín, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. s.
2005
AFD
2005
AFD
SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel. Právne normy uplatňované pri manipulácii so živočíšnymi vedľajšími produktmi neurčenými na ľudskú spotrebu [Legal rules which are excercise at the manipulation with animal by products which are undisposed to human consumption]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 148-153.
2005
AFH
2005
AFH
JANOŠOVÁ, Jana - KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Confirmation of sulfidimicin residues in animal products of poultry by para-aminobenzoacid. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 17-18.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 365