Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2016
AFC
2016
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - KYZEKOVÁ, Petronela - HATALOVÁ, Elena. Využitie vplyvu Lactobacillus reuteri pri výrobe ekologickej potraviny z prasiat [Utilization of Lactobacillus reuteri influence for production of ecological food from pigs]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 124-128.
2016
AFD
2016
AFD
MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - RUJÁKOVÁ, Petra - MAĽOVÁ, Jana. Antibiotická rezistencia baktérií rodu Escherichia coli izolovaných z rôznych druhov syrov [Antibiotic resistance of bacteria of the genus Escherichia coli isolated from cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 247-249.
2016
AFD
2016
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BRŇÁKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - LOVAYOVÁ, Viera - VRABEC, Marek. Antibiotická rezistencia S. aureus izolovaných zo surového kravského mlieka z mobilného automatu [Antibiotic resistance of S. aureus isolated from raw cow´s milk from vending machine]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 187-190.
2016
AFD
2016
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - VESTEGOVÁ, Ema - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Biotechnická kontrola v prvovýrobe mlieka v chove pri voľnom ustajnení dojníc na hlbokej podstielke [Biotechnic control on milk farm during free holding of cows in deep bedding]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 191-195.
2016
AFD
2016
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - URBANOVÁ, Dominika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Kvalitatívne parametre syrov parmezánového typu zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach [Quality parameters of parmesan-type cheese available in Košice market]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 148-153.
2016
AFD
2016
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu [Qualitative characteristics of the balkan type cheese]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 138-143.
2016
AFD
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Senzorický profil jogurtov z obchodnej siete [Sensory profile of yogurts from trade network]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 377-380.
2016
AFD
2016
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján. Stanovenie základných fyzikálno-chemických parametrov v slovenských a rakúskych syroch [Determination of basic physical-chemical parameters of the slovak and austrian cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 180-184.
2016
AFD
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény [The efficacy of caprylic acid and hydrogen peroxide againts selected food pathogens]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 77-81.
2016
AFD
2016
AFD
HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - KYZEKOVÁ, Petronela - HATALOVÁ, Elena. Vplyv probiotík pri výrobe ekologickej potraviny z prasiat [Influence of probiotics for production of ecological food from pigs]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy, Hrádok, 20. - 21. október 2016 : XXV. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2016. 2016. ISBN 978-80-89883-00-4, s. 55-57.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503