Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
BEF
2019
BEF
BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - DRDOLOVÁ, Zuzana - MARTIŠOVÁ, Patrícia - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Porovnanie efektivity izolačných techník vo vzťahu k úspešnosti detekcie detekčnými súpravami Meat 5.0 LCD-Array a innuDETEC Assay. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 29-32.
2019
BEF
2019
BEF
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Porovnanie účinku humínových kyselín a fermentovaného krmiva na zrecie procesy u brojlerových kurčiat. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 156-160.
2019
BEF
2019
BEF
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 173-176.
2019
BEF
2019
BEF
SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 182-186.
2019
BFA
2019
BFA
KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - MAGA, Alan - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan. Effect of solid-stat fermented feed on quality of hens´ eggs. In: 15th International Symposium on Biocatalysis and Agricultural Biotechnology : 1. vyd. Hirošima : Hiroshima University, 2019. 2019. s. 39.
2018
ADF
2018
ADF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - FALIS, Marcel - SCHUSTEROVÁ, Petra - VÁCZI, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - LEGÁTH, Jaroslav. PROTECTIVE ROLE OF AGRIMONIA EUPATORIA L. IN HEAVY METAL INDUCED NEPHROTOXICITY [Protektívny účinok repíka lekárskeho pri nefrotoxicite spôsobenej ťažkými kovmi]. In: Folia veterinaria. 2018. ISSN 0015-5748, Roč. 62, č. 2 (2018), s. 13-18.
2018
AED
2018
AED
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Sledovanie účinku humínových kyselín na fyzikálne a chemické zmeny v mäse kurčiat [Observation of the effect of humic acid on physical and chemical changes in poultry meat]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied, pobočka Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1921-9, s. 220-227.
2018
AED
2018
AED
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOSTILNÍKOVÁ, Nikola - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin - MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku humínových látok do krmiva brojlerov na produkčné parametre a jatočnú výťažnosť [The effect of humic acids feed addition on producttion parameters and carcass yield of broiler chickens]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied, pobočka Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1921-9, s. 249-254.
2018
AFC
2018
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - HUDÁK, Marek. Biofermentované krmivo obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny – vplyv na profil mastných kyselín a kvalitatívne parametre svaloviny brojlerových kurčiat [Biofermented feed enriched with polyunsaturated fatty acids – effect on fatty acid profile and quality of produced broiler meat]. In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 244-247.
2018
AFC
2018
AFC
JUŠČÁKOVÁ, Daniela - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Stanovenie rezíduí inhibičných látok v tkanivách brojlerových kurčiat po fortifikácii krmiva humínovými kyselinami [Detection of residues of inhibitory substances in the tissues of broiler chickens after fortification of feed with humic acids]. In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM s. 190-194.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657