The use of humic acids in broiler diet and effect on nutrition and meat quality.
Informácie o publikácii
Zápis:
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. The use of humic acids in broiler diet and effect on nutrition and meat quality. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 209-218.
Rok vydania:
2020
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
PETRÍKOVÁ Dominika
20 %
20 %
20 %
10 %
10 %
10 %
10 %
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
GÁLIK Branislav, JURÁČEK Miroslav, ZELINKOVÁ Gabriela, CAPCAROVÁ Marcela, KALAFOVÁ Anna
Vydanie:
NutriNET 2020
S. 209-218
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-2200-4
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický