Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2007
ACB
2007
ACB
BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
2007
AFD
2007
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Antioxidačný účinok skrmovania olejového extraktu oregana na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 347-349.
2007
AFD
2007
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Antioxidačný účinok vodných extraktov rastlín pridaných do tepelne opracovaných mäsových výrobkov. In: Cudzorodé látky v požívatinách. 24. - 26. september 2007, Štrbské Pleso. Bratislava : STU, 2007. 2007. ISBN 978-80-227-2774-7, s. 178-181.
2007
AFD
2007
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso , jeho vlastnosti, premeny a ich senzorické posudzovanie. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007 (CD ROM) : III.medzinárodná konferencia. Bratislava, 2007. 2007. s. 33-35.
2007
AFD
2007
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Glazúrovanie morských rýb [Glazing of fish fillets]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 350-353.
2007
AFD
2007
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Glazúrovanie rýb [Glazing of fish]. In: Rizikové faktory potravového reťazca, 11.10.2007, Nitra : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 179-182.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov SR - nutnosť legislatívnej zmeny : Elektronický zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov 2007. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, 3 s.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Nová koncepcia výučby bezpečnosti a kvality potravín na Univerzite veterinárskeho lekárstva v Košiciach. In: 2.Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. 4 s.
2007
AFD
2007
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Stanovenie tylozínu v ovčom mlieku metódou HPLC. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 297-301.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír. Tradičné potraviny a ich budúcnosť. In: VIII. Potravinárska konferencia : otvorené fórum o stave bezpečnosti, kvality a kontroly potravín. 1. vyd. Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2007. 2007. s. 30-31.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657