Use of plants extracts for producing of thermal treated meat products [Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov].
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - POPELKA, Peter. Use of plants extracts for producing of thermal treated meat products [Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 2 (2009), s. 56-60.
Rok vydania:
2009
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Roč. 3, č. 2 (2009), s. 56-60
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský