Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
ADN
2019
ADN
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel. Sensory profile of parenica cheese varieties made from pasteurized cow's milk. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Roč. 13, č. 1 (2019), s. 76-82.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019
ADF
2019
ADF
MAĽOVÁ, Jana - CIBEREJ, Juraj - MAĽA, Pavel - ZIGO, František - SEMJON, Boris. Heavy metal levels in the tissues of wild living animals from two distinct industrially exploited areas in Slovakia. In: Slovak Journal of Animal Science. 2019. ISSN 1337-9984, Roč. 52, č. 3 (2019), s. 100-110.
2019
AFC
2019
AFC
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - DRÁŽOVSKÁ, Monika - KOVÁČOVÁ, Mariana. Divoké kmene Lactobacillus casei a ich vybrané vlastnosti [Wild Lactobacillus casei strains and their selected properties]. In: XXI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, 22.5.2019, VFU Brno : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. 2019. ISBN 978-80-7305-820-3, s. 12-14.
2019
AFD
2019
AFD
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína. Antifungálna aktivita Lactobacillus plantarum [Antifungal activity of Lactobacillus plantarum]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 624-628.
2019
AFD
2019
AFD
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - DEMJANOVÁ, Soňa - BUJŇÁK, Lukáš - KOVÁČOVÁ, Mariana. Antifungálne vlastnosti Lactobacillus plantarum z ovčieho mlieka. In: Vedecké práce doktorandov 2019 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2019. 2019. ISBN 978-80-972752-7-3, s. 118-121.
2019
AFD
2019
AFD
MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Kvalita jogurtov predávaných v zľave [Quality of milk products sold at discount]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 430-435.
2019
AFD
2019
AFD
MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - TIMKOVÁ, Magdaléna. Podiel konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov v jednotlivých kategóriách stravníkov [Ratio of consumation of the milk and milks products in the different categories of eaters]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 424-429.
2019
AFD
2019
AFD
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana. Štúdium vybraných vlastností kmeňov laktobacilov zo surového ovčieho mlieka [Study of selected properties of lactobacilli strains from raw ewe´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 619-623.
2019
AFD
2019
AFD
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Vplyv vákuového balenia na kolorimetrické parametre neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského mlieka [Effect opf vacuum packaging on colorimetric parameters of unsmoked and smoked parenica cheese made from cow´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 534-538.
2019
AFD
2019
AFD
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 528-533.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 21
Strana 1 / 3