Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2004
ADC
2004
ADC
MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - BHIDE, Mangesh Ramesh - MÁTÉ, Dionýz. Determination of lipid oxidation level in broiler meat by liquid chromatography. In: Journal of AOAC International. 2004. ISSN 1060-3271, Vol. 87, č. 5 (2004), s. 1148-1152.
(2004: 1.147 - IF, 83 - H-index, 0.651 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2004
ADC
2004
ADC
SPANIER, Arthur M. - FLORES, Mónica - TOLDRÁ, Fidel - ARISTOY, María Concepción - BETT, Karen L. - BYSTRICKÝ, Pavel - BLAND, John M.. Meat flavor: contribution of proteins and peptides to the flavor of beef. In: Advances in Experimental Medicine and Biology. 2004. ISSN 0065-2598, Vol. 542, č. (2004), s. 33-49.
(2004: 0.642 - IF, 116 - H-index, 0.383 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2003
AEG
2003
AEG
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOL, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír. Stanovenie biogénnych amínov v mäse metodou HPLC. In: Chemické listy. 2003. ISSN 0009-2770, Roč. 97, č. 8(2003), s. 625.
(2003: 0.345 - IF, 27 - H-index, 0.160 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2018
ADC
2018
ADC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SEMJON, Boris - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses [Obsah biogénnych amínov a mikrobioty v typicky slovenských syroch]. In: Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene. 2018. ISSN 0003-925X, Vol. 69, č. 1(2018), s. 4-9.
(2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2019
AFH
2019
AFH
BORODAČOVÁ, Ivana - BYSTRICKÝ, Pavel. Vplyv prídavku štartovacej kultúry na oxidáciu tukovej zložky trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov [Influence of starting microbial culture content on fat constituent oxidation in long-lasting thermally not treated meat products]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 39-40.
2018
BCI
2018
BCI
BUGARSKÝ, Andrej - BYSTRICKÝ, Pavel - DOUSEK, Jiři - HEČKO, Roman - KORIM, Peter - KOTTFEROVÁ, Jana - PETRILLA, Vladimír - TAKÁČOVÁ, Daniela. Príspevky ku štúdiu verejného veterinárskeho lekárstva. Rec. Dionýz Máté, Miloš Mašlej. 1. vyd. Košice : UVLF 2018. ISBN 978-80-8077-584-1, 282 s.
2018
BFA
2018
BFA
BYSTRICKÝ, Pavel. HACCP, why we have it and what we use it for [HACCP, prečo ho máme a na čo ho používame]. In: Annual Scientific Conference and Annual General Meeting of the European College of Veterinary Public Health "Fading of the HACCP after four decades: new trends in VPH for food safety", Perugia, 17th-19th October 2018 : 1. vyd. Perugia : European College of Veterinary Public Health, 2018. 2018. online, s. 16-17.
2017
AFC
2017
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v slovenských syroch [Representation of biogenic amines in Slovak cheeses]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 95-99.
2017
AFD
2017
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - BOBKOVÁ, Miroslava. Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch [Fat oxidation in long-lasting thermally not reated meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 110-117.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HUTNÍKOVÁ, Erika - BYSTRICKÝ, Pavel. Preferencie v konzumácii mliečnych výrobkov deťmi predškolského veku so zameraním na príjem soli [Preferences in the consumption of milk products by children of pre-school age with a focus on salt intake]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 125-130.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 159
Strana 1 / 16