Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - LOVAYOVÁ, Viera - JEVINOVÁ, Pavlína - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - BARTKOVSKÝ, Martin - PIPOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír. The influence of maceration on the biodiversity of yeasts in the early winemaking stages of white wine from the Slovak Tokay wine region. In: Foods. 2024. ISSN 2304-8158, Vol. 13, no. 23 (2024) , art. no. 3792, p. [1-17]
(2024: 5.100 - IF, 5.600 - IF 5y, 1.021 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 5.100 - IF, 5.600 - IF 5y, 1.021 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2025
V3
2025
V3
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - REGECOVÁ, Ivana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÁRADY, Matúš - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. The impact of grape maceration on quality and biogenic amine formation in Slovak Tokaj wines: examination of microbial, chemical and sensory properties. In: Fermentation. 2025. ISSN 2311-5637, Vol. 11, no. 1 (2025), art. no. 27, p. [1-20]
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2018
ADN
2018
ADN
EFTIMOVÁ, Zuzana - EFTIMOVÁ, Jarmila - BALÁŽOVÁ, Ľudmila. Antioxidant activity of Tokaj essence. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2018. ISSN 1338-0230, Vol. 12, č. 1(2018), s. 323-329.
(10 - H-index, 0.285 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.285 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2025
V2
2025
V2
SEMJON, Boris - JENČOVÁ, Lea - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny kolorimetrických parametrov vzoriek červených vín počas skladovania v kontrolovaných teplotných podmienkach [Changes in the colorimetric parameters of red wine samples during storage under controled temperature conditions]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 432-436.
2025
V2
2025
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír. Analýza kolorimetrickckých parametrov vybraných bielych vín z Malokarpatskej a Východoslovenskej vinohradníckej oblasti [Analysis of colorimetry parameters of selected white wines from the little Carpathian and East Slovak vineyard regions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB disk, s. 474-481.
2025
V2
2025
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienické riziká spojené s technologickou úpravou mrazených potravín [Hygienic risks associated with the technological processing of frozen foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 238-244.
2025
V2
2025
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Identifikácia enologicky významných non-saccharomyces kvasiniek v macerovanom mušte [Identification of enologically significant non-saccharomyces yeasts in macerated must]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 432-437.
2025
V2
2025
V2
KIMÁKOVÁ, Tatiana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana. Ortuť v rybách ako rizikový faktor zdravia [Mercury in fish as a health risk factor]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 194-201.
2025
V2
2025
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie a prídavku kvasinkovej kultúry Saccharomyces cerevisiae v technoogii výroby vína na senzorickú kvalitu slovenského tokajského vína odrody Lipovina [Influence of maceration and addition of Saccharomyces cerevisiae yeast culture in wine production technology on the sensory quality of slovak tokaj wine of the Lipovina variety]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 465-473.
2025
V2
2025
V2
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana. Vplyv technologickej úpravy na sekundárne metabolity v mrazených potravinách [Influence of technological treatment on secondary metabolites in frozen foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 314-324.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 43