Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
P1
2022
P1
SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Laboratórne vyšetrovacie metódy pre stanovenie kvality a zdravotnej bezpečnosti mlieka : Učebné texty pre magisterský študijný program Trh a kvalita potravín [Laboratory Investigation Methods for Determining Milk Quality and Safety: Learning texts for the master´s study program Market anf Food Quality]. Rec. Peter Popelka, Peter Očenáš. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-748-7, 161 s. [10,63 AH]
2022
O3
2022
O3
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalitatívne hodnotenie vybraných bravčových šuniek z obchodnej siete. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 34-40.
2022
O3
2022
O3
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability]. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 4 (2022), p. 51-55.
2022
O3
2022
O3
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45.
2022
V1
2022
V1
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends]. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, 481 s.
2022
V1
2022
V1
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends]. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, 111 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 46
Strana 5 / 5