Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2015
AED
2015
AED
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Zmeny fyzikálno-chemických ukazovateľov kvality mäsa voľne žijúcich a farmových králikov divých počas zrecieho procesu a ich vplyv na senzorické vlastnosti [Changes in the physical-chemical quality parameters of meat of wild and farmed wild rabbits during the ripening process and their impact on sensory properties]. In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 42-46.
2015
AFC
2015
AFC
REITZNEROVÁ, Anna - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Vplyv skladovania na kvalitu pšeničného lepku [The effect of storage on the quality of wheat gluten]. In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD-ROM, s. 167-171.
2015
AFD
2015
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom [Physical-chemical indicators of quality of wild rabbit meat obtained in different ways]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 77-79.
2015
AFD
2015
AFD
MAĎAROVÁ, Michaela - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAGY, Jozef - KUKURA, Vladimír. HPLC a LC-MS/MS stanovenie rezíduí salinomycínu v živočíšnych tkanivách hydiny [HPLC and LC-MS/MS determination of salinomycin residues in animal tissue poultry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 119-121.
2015
AFD
2015
AFD
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - TAKÁČOVÁ, Daniela - NAGY, Jozef. Hygienické požiadavky pri priamom predaji a dodávaní malého množstva produktov živočíšneho pôvodu v Slovenskej republike [Hygiene requirements for direct sales and supply of small quantities of products of animal origin in the Slovak Republic]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 207-209.
2015
AFD
2015
AFD
ŽATKO, Daniel - VAŠKOVÁ, Janka - KREMPASKÁ, Klára - VAŠKO, Ladislav - NAGY, Jozef. Ovplyvnenie antioxidačného statusu kurčiat vo farmových a experimentálnych podmienkach chovu dietárnou suplementáciou humínovými kyselinami [The affection of chickens antioxidant status farmed and growing in experimental conditions by dietary humic acids supplementation]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 83-85.
2015
AFD
2015
AFD
VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. The effect of humic acids on the antioxidant status in chickens fattened in experimental and farm conditions. In: Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia : Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-462-2, s. 287-290.
2015
AFD
2015
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - MELLEN, Martin - VAŠKOVÁ, Janka. Účinok humínových kyselín pridávaných do krmiva brojlerovým kurčatám vo veľkochove na kvalitu zmrazeného mäsa [The effect of humic acids added into feed of broiler chickens in factory farming on the quality of frozen meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 128-130.
2015
AFD
2015
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Účinok pridávania humínových kyselín brojlerovým kurčatám na rastové parametre a jatočnú výťažnosť [Effect of adding humic acids to broilers chickens on growing parameters and carcass yield]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 125-127.
2015
AFD
2015
AFD
MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - HOLOVSKÁ, Katarína - FLEŠÁROVÁ, Slávka. Vplyv chladenia a mrazenia na histologickú štruktúru svaloviny u jatočnej hydiny [Effect of chilling and freezing on histological structure in slaughter poultry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 86-88.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 584