Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2015
AFD
2015
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na Staphylococcus aureus [The efficacy of octanoic acid and hydrogen peroxide to Staphylococcus aureus]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s.106-116.
2015
AFD
2015
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - TUREK, Peter. Prítomnosť mykotoxínov v potravinách a ich negatívne účinky [Presence of mycotoxins in food and their negative effects]. In: Medzinárodný rok pôd v kontexte udržateľného manažmentu pôd : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 46. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 8. júna 2015 v Lužiankach. 1. vyd. Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2015. 2015. ISBN 978-80-89418-43-5, s. 81-87.
2015
AFG
2015
AFG
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Antibiotic resistance of lactobacilli isolated from rainbow trout (Oncorhynchus mykkis, Walbaum) [Antibiotická rezistencia laktobacilov izolovaných zo pstruha dúhového (Oncorhynchus mykkis, Walbaum)]. In: EFSA : konferencia. EFSA Journal. Parma : EFSA, 2015. 2015. ISSN 1831-4732, Vol. 13, č. 10(2015), s. 105.
2015
BEE
2015
BEE
FEČKANINOVÁ, Adriana - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - JEVINOVÁ, Pavlína. Stanovenie citlivosti laktobacilov na antimikrobiálne látky významné v humánnej a veterinárnej medicíne [Determination of antibiotic susceptibility of lactobacilli to antimicrobials important in human and veterinary medicine]. In: XVII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 27.5.2015 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. 2015. ISBN 978-80-7305-758-9, s. 20-22.
2014
ADC
2014
ADC
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KMEŤ, Vladimír - VÝROSTKOVÁ, Jana - SOPKOVÁ, Drahomíra. Antimicrobial resistance of coagulase-negative species of staphylococci isolated from the meat of wild pheasants (Phasianus colchicus) [Antimikrobiálna rezistancia koaguláza-negatívnych druhov stafylokokov iyolovaných z mäsa bažanta poľovného (Phasianus colchicus)]. In: Italian Journal of Animal Science. 2014. ISSN 1594-4077, Vol. 13, no. 3 (2014), p. 627-630.
(2014: 0.718 - IF, 32 - H-index, 0.177 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2014: 0.718 - IF, 32 - H-index, 0.177 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014
ADC
2014
ADC
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MARUŠKOVÁ, Katarína - KMEŤ, Vladimír - POPELKA, Peter. Species identification and antimicrobial resistance of coagulase-negative staphylococci isolated from the meat of sea fish [Druhová identifikácia a antimikrobiálna rezistencia koaguláza-negatívnych stafylokokov izolovaných z mäsa morských rýb]. In: Journal of Food Science. 2014. ISSN 0022-1147, Vol. 79, č. 5 (2014), s. M898-M902.
(2014: 1.696 - IF, 141 - H-index, 0.232 - IF 5y, 0.930 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2014: 1.696 - IF, 141 - H-index, 0.232 - IF 5y, 0.930 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2014
ADF
2014
ADF
HUČKOVÁ, Michaela - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Superficial microbial contamination of broiler chicken carcasses after their slaughter [Mikrobiálna kontaminácia povrchu tiel brojlerových kurčiat po ich zabití]. In: Folia veterinaria. 2014. ISSN 0015-5748, Roč. 58, č. 2 (2014), s. 116-118.
2014
AFC
2014
AFC
MARUŠKOVÁ, Katarína - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - KMEŤ, Vladimír - VÝROSTKOVÁ, Jana. Rezistencia koaguláza-negatívnych izolátov stafylokokov z mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči vybraným antibiotikám [Resistance of coagulase-negative staphylococcal isolates from the meat of wild rabbit (Oryctolagus cuniculus) to selected antibiotics]. In: Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16. října 2014 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. 2014. ISBN 978-80-7305-729-9, CD ROM, s. 134-137.
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita hydinových mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov [Oxidation stability of poultry meat products after application of selected plants extracts]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 171-173.
2014
AFD
2014
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov [Oxidation stability of meat products after application of selected plants extracts]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 49-53.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 254