Publikačný výstup

Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v pribehu zrenia mäsa pštrosov [Monitoring of the physico-chemical changes during ostrich meat ripening].

Informácie o publikácii

Zápis:
ROBA, Pavol - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v pribehu zrenia mäsa pštrosov [Monitoring of the physico-chemical changes during ostrich meat ripening]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 3(2017), s. 47-50.
Rok vydania:
2017
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Maso
Roč. 28, č. 3(2017), s. 47-50
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský