Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
AED
2018
AED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zmena niektorých fyzikálno-chemických parametrov kozieho mlieka v priebehu roka [Change of some physico-chemical parameters of goat´s milk during the year]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 50-55.
2018
AFD
2018
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MIHALIKOVÁ, Júlia - DUDRIKOVÁ, Eva. Cukor a sladidlá v strave študentov [Sugar and sweeteners in diet of students]. In: 20. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 14.-16. november 2018, Štrbské Pleso : Zborník z konfencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2018. 2018. ISBN 978-80-89385-45-4, s. 88-93.
2018
AFH
2018
AFH
MIHALIKOVÁ, Júlia - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie chuti sacharidických a náhradných sladidiel v porovnaní s kryštálovym cukrom [Evaluation of the taste of saccharide sweeteners and sugar substitutes in comparison to granulated sugar]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 65-66.
2018
AFH
2018
AFH
HORVÁTH, Samuel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie niektorých kvalitatívnych parametrov špaldovej pšenice pestovanej v malovýrobe [Evaluation of certain qualitative parameters of spelt wheat grown in small –scale production]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 59-60.
2018
AFH
2018
AFH
HUTNÍKOVÁ, Erika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Monitoring obsahu kuchynskej soli v syroch pre deti predškolského veku [Monitoring of the kitchen salt, contained in cheese designated for pre-school children]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 60-61.
2018
AFH
2018
AFH
NÉMETHOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Sledovanie kvalitatívnych a kolorimetrických parametrov kozieho mlieka počas pokusného obdobia [Monitoring of qualitative and colorimetric parameters of goat’s milk during experimental period]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 66-67.
2017
ADN
2017
ADN
DUDRIKOVÁ, Eva - NAGYOVÁ, Mária - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Survival of Lactobacillus bulgaricus and Bifidobacterium animalis in yoghurts made from commercial starter cultures during refrigerated storage [Prežívanie Lactobacillus bulgaricus a Bifidobacterium animalis v jogurtoch vyrobených komerčnými štartovacími kultúrami počas skladovania]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1 (2017), s. 597-601.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
AED
2017
AED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HORVÁTH, Samuel - NAĎ, Pavel - HRUŠKOVÁ, Marie. Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-559-9, CD-ROM, s. 23-26.
2017
AFC
2017
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v slovenských syroch [Representation of biogenic amines in Slovak cheeses]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 95-99.
2017
AFD
2017
AFD
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana. Kritérium bezpečnosti a kritérium hygieny procesu v novo zavádzaných mäsových výrobkoch [Food safety criterion and process hygiene criterion in newly introduced meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 88-89.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 235