Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
AED
2018
AED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zmena niektorých fyzikálno-chemických parametrov kozieho mlieka v priebehu roka [Change of some physico-chemical parameters of goat´s milk during the year]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 50-55.
2018
AFD
2018
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MIHALIKOVÁ, Júlia - DUDRIKOVÁ, Eva. Cukor a sladidlá v strave študentov [Sugar and sweeteners in diet of students]. In: 20. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 14.-16. november 2018, Štrbské Pleso : Zborník z konfencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2018. 2018. ISBN 978-80-89385-45-4, s. 88-93.
2018
AFH
2018
AFH
MIHALIKOVÁ, Júlia - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie chuti sacharidických a náhradných sladidiel v porovnaní s kryštálovym cukrom [Evaluation of the taste of saccharide sweeteners and sugar substitutes in comparison to granulated sugar]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 65-66.
2018
AFH
2018
AFH
HORVÁTH, Samuel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie niektorých kvalitatívnych parametrov špaldovej pšenice pestovanej v malovýrobe [Evaluation of certain qualitative parameters of spelt wheat grown in small –scale production]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 59-60.
2018
AFH
2018
AFH
HUTNÍKOVÁ, Erika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Monitoring obsahu kuchynskej soli v syroch pre deti predškolského veku [Monitoring of the kitchen salt, contained in cheese designated for pre-school children]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 60-61.
2018
AFH
2018
AFH
NÉMETHOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Sledovanie kvalitatívnych a kolorimetrických parametrov kozieho mlieka počas pokusného obdobia [Monitoring of qualitative and colorimetric parameters of goat’s milk during experimental period]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 66-67.
2017
ADN
2017
ADN
DUDRIKOVÁ, Eva - NAGYOVÁ, Mária - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Survival of Lactobacillus bulgaricus and Bifidobacterium animalis in yoghurts made from commercial starter cultures during refrigerated storage [Prežívanie Lactobacillus bulgaricus a Bifidobacterium animalis v jogurtoch vyrobených komerčnými štartovacími kultúrami počas skladovania]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1 (2017), s. 597-601.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
AED
2017
AED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HORVÁTH, Samuel - NAĎ, Pavel - HRUŠKOVÁ, Marie. Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-559-9, CD-ROM, s. 23-26.
2017
AFC
2017
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v slovenských syroch [Representation of biogenic amines in Slovak cheeses]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 95-99.
2017
AFD
2017
AFD
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana. Kritérium bezpečnosti a kritérium hygieny procesu v novo zavádzaných mäsových výrobkoch [Food safety criterion and process hygiene criterion in newly introduced meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 88-89.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 235
Strana 3 / 24