Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
BDE
2017
BDE
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy lipidov v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov [Oxidation processes of lipids during production of long-life meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 33-36.
2017
BDE
2017
BDE
TUREK, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Riziká a zdravotná bezpečnosť tatárskeho bifteku [Risk and health safety of Tartar steak]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 3(2017), s. 33-37.
2017
BDF
2017
BDF
TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena. Metabolizmus minerálnych prvkov [Metabolism of mineral elements]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2017. 2017. ISSN 1335-0099, Roč. 42, č. 2-3 (2017), s. 129-132.
2017
FAI
2017
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality]. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-533-9, 66 s.
2017
FAI
2017
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality]. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, 286 s.
2017
GII
2017
GII
TUREK, Peter. Tatársky biftek - slovenská dilema. In: Jazdecký kuriér. 2017. Roč. 6, č.(2017), s. 27-28.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 16
Strana 2 / 2