Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
BDE
2018
BDE
TUREK, Peter. Spišské párky - tradícia s nedostatkami [Spišské párky (Spiš frankfurtes) - tradition with shortcomings]. In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, č. 3(2018), s. 29-32.
2018
BDF
2018
BDF
HORŇÁKOVÁ, Ľubica - MÁTÉ, Dionýz - MAĽOVÁ, Jana - TUREK, Peter - SALADIOVÁ, Danka. Exkurz do metabolizmu minerálnych prvkov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2018. 2018. ISSN 1335-0099, Roč. 43, č. 1 (2018), s. 23-25.
2017
ADC
2017
ADC
ABDULLAH, Fouad Ali Abdullah - BUCHTOVÁ, Hana - TUREK, Peter. Influence of modified atmosphere packaging on freshness parameters of organic chicken meat – short communication [Vplyv balenia modifikovanej atmosféry na parametre čerstvosti organického hydinového mäsa]. In: Czech Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1212-1800, Vol. 35, č. 5(2017), s. 466-468.
(2017: 0.868 - IF, 37 - H-index, 1.107 - IF 5y, 0.355 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2017: 0.868 - IF, 37 - H-index, 1.107 - IF 5y, 0.355 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2017
ADD
2017
ADD
REGECOVÁ, Ivana - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MAČANGA, Ján. Monitoring of microbiological quality in the process of production of steak tartare [Sledovanie mikrobiologickej kvality v procese výroby tatárskeho bifteku]. In: Journal of Food and Nutrition Research. 2017. ISSN 1336-8672, Vol. 56, č. 4(2017), s. 318-325.
(2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017
AFD
2017
AFD
TUREK, Peter. Čerstvosť výsekového mäsa - pojmy a ukazovatele [Freshness of marketed meat - definitions and indicators]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 75-81.
2017
AFD
2017
AFD
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - ONDERČINOVÁ, Simona. Kvalita špekačiek na slovenskom trhu [The quality of špekačky on slovak market]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 69-74.
2017
AFD
2017
AFD
SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján - REITZNEROVÁ, Anna - TUREK, Peter - MAĽA, Pavel - ONDERČINOVÁ, Simona. Organoleptické hodnotenie špekáčok z obchodnej siete [Sensory evaluation of „špekáčky“ from sales network]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 228-233.
2017
AFD
2017
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov [Oxidation processes during production of long-life meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 219-223.
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - MAČANGA, Ján - TUREK, Peter. Real-Time PCR a mäso [Real-Tine PCR and meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 216-218.
2017
AFD
2017
AFD
TUREK, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Tatársky biftek a zdravotná bezpečnosť [Tartar steak and health safety]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 246-249.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375