Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. Antioxidačné vlastnosti extraktov červenej fermentovej ryže. In: II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0317-1, s. 149-154.
2009
AFD
2009
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VÁCLAVOVÁ, Andrea. Nové testovacie sady a predlohy vzorníka farieb s medzinárodnými pojmami pre účely testovania posudzovateľov v senzorickom laboratóriu [New testing color scales and actual colour sampler with the international terms for testing assessories in sensory laboratory]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 244-247.
2009
AFD
2009
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Objektivizácia senzorickej analýzy v praxi [Objectivization of sensoric analysis in practice]. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 116-120.
2009
AFD
2009
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Prítomnosť skrytých alergénov v potravinách - závažné riziko pre konzumentov [The presence of hidden allergens in food - grave risk for consumers]. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 111-115.
2009
BAB
2009
BAB
NAGY, Jozef - BARANOVÁ, Mária - BARTÁKOVÁ, Klára - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf - DANKO, Ján - DOUSEK, Jiři - DRAČKOVÁ, Michaela - GOLIAN, Jozef - JANTO, Rudolf - JEVINOVÁ, Pavlína - KOŽÁROVÁ, Ivona - LAZÁR, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - PŘIDAL, Antonín - PURKARTOVÁ, Zuzana - SOJÁKOVÁ, Dagmar - STEINHAUSER, Ladislav - STEINHAUSEROVÁ, Iva - SUCHÝ, Pavel - TUREK, Peter - VORLOVÁ, Lenka - VOSLÁŘOVÁ, Eva. Hygiena mäsa, hydiny, vajec a zveriny - I. diel. Rec. Ján Pleva, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVL 2009. ISBN 978-80-8077-179-9, 371 s.
2009
BAB
2009
BAB
NAGY, Jozef - BARANOVÁ, Mária - BARTÁKOVÁ, Klára - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf - DANKO, Ján - DOUSEK, Jiři - DRAČKOVÁ, Michaela - GOLIAN, Jozef - JANTO, Rudolf - JEVINOVÁ, Pavlína - KOŽÁROVÁ, Ivona - LAZÁR, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - PŘIDAL, Antonín - PURKARTOVÁ, Zuzana - SOJÁKOVÁ, Dagmar - STEINHAUSER, Ladislav - STEINHAUSEROVÁ, Iva - SUCHÝ, Pavel - TUREK, Peter - VORLOVÁ, Lenka - VOSLÁŘOVÁ, Eva. Hygiena mäsa, hydiny, vajec a zveriny - II. diel. Rec. Ján Pleva, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVL 2009. ISBN 978-80-8077-180-5, 246 s.
2009
BDF
2009
BDF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Prítomnosť skrytých alergénov v potravinách – závažné riziko pre konzumentov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2009. ISSN 1335-0099, Roč. 34, č. 6 (2009), s. 352-353.
2008
ADF
2008
ADF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BURDOVÁ, Oľga - KREMEŇ, Jozef. Effect of wheat protein-Seitan, coloured by microbial natural pigment Monascus purpureus on the organoleptic characters of poultry meat products. In: Folia veterinaria. 2008. ISSN 0015-5748, roč. 52, č. 2 (2008), s. 109-112.
2008
AFC
2008
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana. Inovácia systému prekladania modelových vzoriek v senzorickom laboratóriu [Inovated system of the presentation of model sample in sensory laboratory]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 140-143.
2008
AFC
2008
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - DITTRICHOVÁ, Helena. Kvalitatívne charakteristiky prírodných sójových nápojov v rámci deklarovanej doby skladovania [Qualitative characteristics of natural soya beverages during declared shelf live]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 63-67.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309
Strana 13 / 31