Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2002
AFD
2002
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPESKO, Peter - SOKOL, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kontaminácia mlieka dojníc rezíduami antibiotík po ich terapeutickej aplikácii. In: Rizikové faktory potravinového reťazca : Nitra 26. september 2002. : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 2002. ISBN 80-8069-076-6, s. 99-101.
2002
AFD
2002
AFD
NAGY, Jozef - BULECA, Ján - MÁTÉ, Dionýz - ŠÁLY, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled. Využitie nového genofondu hydiny vhodného do tvrdších podmienok rizikových oblastí [Utilization of new poultry gene pool useful in harder conditions of risk areas]. In: O ekológii vo vybraných aglomeráciách Jelšavy-Lubeníka a stredného Spiša. Zborník z XI. vedeckého sympózia s medzinárodnou účasťou, 21. - 22. november 2002, Hrádok pri Jelšave. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZS VTS, ZO pri Ústave geotechniky SAV, 2002. 2002. s. 180-185.
2002
BDF
2002
BDF
POPELKA, Peter - HORSKÁ, D. - POPELKA, Pavol - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Detekcia falšovania ovčieho mlieka a syrov pomocou enzýmovej imunoanalýzy (ELISA). In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. ISSN 1335-0099, Roč. 27, č. 3 (2002), s. 36-37.
2002
BDF
2002
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - SETLÁKOVÁ, M. - ŠEBESTOVÁ, Dana. Mäsové hydinové vyrobky - redukcia mnozstva dusitanov v mäsovych vyrobkoch pomocou fermentovanej ryze. In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. ISSN 1335-0099, Roč. 27, č. 2 (2002), s. 84-87.
2001
ADF
2001
ADF
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf - HAJURKA, Jaroslav - POPELKA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Hodnotenie mlieka mastitídnych dojníc pred a po ukončení liečby [Estimation of milk of dairy with mastitis before and after treatment]. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2001. ISSN 1335-258X, Roč. 4, č. 1 (2001), s. 17-21.
2001
AEC
2001
AEC
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - HAJURKA, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Antibiotic residues in milk of dairy cows after mastitis treatment. In: Safety assurance during food processing 29.sept.-1.okt.2001 : Event 2, proceeding. Viedeň : University of veterinary medicine, 2029. s.99-100.
2001
AFC
2001
AFC
ŠEBESTOVÁ, Dana - POPELKA, Pavol - MÁTÉ, Dionýz - MARCINČÁK, Slavomír - SETLÁKOVÁ, M.. Monascus - mikrobiálne farbivá ako alternatíva k používaniu dusitanov v mäsovej výrobe [Monascus - microbial colours as a alternative to using of nitrits in meat processing]. In: Doktorandské spisy III. Konference mladých vědeckých pracovníku. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001. 2001.
2001
AFD
2001
AFD
NAGY, Jozef - HAJURKA, Jaroslav - POPELKA, Pavol - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - MARCINČÁK, Slavomír - HURA, Vladimír. Reziduá oxytetracyclínu v mlieku dojníc po intrauterinnom podávaní [Oxytetracycline residues in cows milk after intrauterinal administration]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 222-224.
2001
AFD
2001
AFD
POPELKA, Pavol - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - HAJURKA, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Rezíduá penicilínov v mlieku dojníc po terápii antibiotikami [Penicillin residues in milk of dairy cows after antibiotic treatment]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 217-219.
2001
BDF
2001
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - POPELKA, Peter. Chromatografické metódy stanovenia oxidačných procesov v lipidoch. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 94-97.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657
Strana 65 / 66