Publikačný výstup

Antioxidačný účinok vodných extraktov rastlín pridaných do tepelne opracovaných mäsových výrobkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Antioxidačný účinok vodných extraktov rastlín pridaných do tepelne opracovaných mäsových výrobkov. In: Cudzorodé látky v požívatinách. 24. - 26. september 2007, Štrbské Pleso. Bratislava : STU, 2007. ISBN 978-80-227-2774-7, s. 178-181.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
STARUCH Ladislav, MORÁVKOVÁ Helena
Vydanie:
Cudzorodé látky v požívatinách. 24. - 26. september 2007, Štrbské Pleso
S. 178-181
Vydavateľ:
STU
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-227-2774-7
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský