Publikačný výstup

Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie : Časť prvá: Farba mäsa.

Informácie o publikácii

Zápis:
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie : Časť prvá: Farba mäsa. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. ISSN 1335-0099, Roč. 32, č. 6 (2007), s. 358-359.
Rok vydania:
2007
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 32, č. 6 (2007), s. 358-359
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-0099
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský