Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa].
Informácie o publikácii
Zápis:
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21.
Rok vydania:
2008
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-0099
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský