Publikačný výstup

Nutričné a senzorické hodnotenie mäsa zabitých a strelených králikov divých : [Nutritional and sensory evaluation of meat killed and shot wild rabbits]

Informácie o publikácii

Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján. Nutričné a senzorické hodnotenie mäsa zabitých a strelených králikov divých : [Nutritional and sensory evaluation of meat killed and shot wild rabbits] In: Risk factors of food chain X., Nitra, 13.-14. September 2010. Nitra : SPU v Nitre, 2010. ISBN 978-80-552-0436-9, s. 182-186.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
LUKÁČ Norbert, MASSANYI Peter, CAPCAROVÁ Marcela, TVRDÁ Eva, KŇAŽICKÁ Zuzana
Vydanie:
Risk factors of food chain X., Nitra, 13.-14. September 2010
S. 182-186
Vydavateľ:
SPU v Nitre
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0436-9
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský