Publikačný výstup

Vplyv skrmovania extraktov rastlín na obsah mastných kyselín, obsah cholesterolu a zlepšenie oxidačnej stability mäsa hydiny.

Informácie o publikácii

Zápis:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - ČERTÍK, Milan - BRLEJOVÁ, M.. Vplyv skrmovania extraktov rastlín na obsah mastných kyselín, obsah cholesterolu a zlepšenie oxidačnej stability mäsa hydiny. In: Vedecké práce doktorandov 2011. VI. ročník, Košice, 13.-14. september 2011. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2011. ISBN 978-80-8077-248-2, s. 9-12.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BAČA Martin
0 %
ČERTÍK Milan
0 %
BRLEJOVÁ M.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
FABIAN Dušan, ZELEŇÁK Imrich
Vydanie:
Vedecké práce doktorandov 2011. VI. ročník, Košice, 13.-14. september 2011
S. 9-12
Vydavateľ:
SAV Ústav fyziológie zvierat
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-248-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský