Publikačný výstup

Physical and chemical changes during the ripening process in quail´s meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Physical and chemical changes during the ripening process in quail´s meat. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 14-15.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BRENESSELOVÁ Martina
20 %
Podiel UVLF:
80 %
Vydanie:
Folia veterinaria
Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 14-15
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0015-5748
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický