Publikačný výstup

Zmena kvality hydinového mäsa po skrmovaní bioproduktu obohateného o PNMK.

Informácie o publikácii

Zápis:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - GUOTHOVÁ, Lucia - KOVALÍK, Pavol - MÁTÉ, Dionýz. Zmena kvality hydinového mäsa po skrmovaní bioproduktu obohateného o PNMK. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 49-52.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BAČA Martin
40 %
ČERTÍK Milan
10 %
GUOTHOVÁ Lucia
10 %
KOVALÍK Pavol
5 %
Podiel UVLF:
35 %
Vydanie:
V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012
[CD-ROM], S. 49-52
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-970552-6-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský