Publikačný výstup

Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej a pH mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania a ich vplyv na mikrobiálnu kvalitu.

Informácie o publikácii

Zápis:
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej a pH mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania a ich vplyv na mikrobiálnu kvalitu. In: XIV. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí. VFU Brno, 29. 5. 2012. Brno : VFU, 2012. ISBN 978-80-7305-612-4, [CD-ROM], s. 11-13.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
BRENESSELOVÁ Martina
20 %
Podiel UVLF:
80 %
Vydanie:
XIV. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí. VFU Brno, 29. 5. 2012
[CD-ROM], S. 11-13
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-612-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský