Publikačný výstup

Vplyv spôsobu ulovenia na priebeh fyzikálno-chemických zmien prebiehajúcich v mäse diviakov lesných počas chladiarenského skladovania.

Informácie o publikácii

Zápis:
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin. Vplyv spôsobu ulovenia na priebeh fyzikálno-chemických zmien prebiehajúcich v mäse diviakov lesných počas chladiarenského skladovania. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 266-269.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BRENESSELOVÁ Martina
20 %
BAČA Martin
15 %
Podiel UVLF:
65 %
Vydanie:
V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012
[CD-ROM], S. 266-269
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-970552-6-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský