Publikačný výstup

Lactic acid concentration and pH values in muscles of European Brown hare.

Informácie o publikácii

Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European Brown hare. In: . Game meat Hygiene in Focus, 11.-12. October 2012, Vienna : Abstracts. Vienna : University of Veterinary Medicine, 2012. ISBN 3-901950-10-9, s. 57.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
35 %
SMULDERS Frans J. M.
5 %
PAULSEN Peter
5 %
Podiel UVLF:
90 %
Vydanie:
Game meat Hygiene in Focus, 11.-12. October 2012, Vienna
Abstracts
S. 57
Vydavateľ:
University of Veterinary Medicine
Miesto vydania:
Vienna
Krajina vydania:
Nemecko
ISBN:
3-901950-10-9
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický