Publikačný výstup

Účinok balenia na zmeny kvality stehennej svaloviny pštrosa počas chladiarenského skladovania : [Impact of packaging on changes of the quality in thigh meat of ostrich during chilling storage]

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BRENESSELOVÁ, Martina - MAČANGA, Ján. Účinok balenia na zmeny kvality stehennej svaloviny pštrosa počas chladiarenského skladovania : [Impact of packaging on changes of the quality in thigh meat of ostrich during chilling storage] In: Potravinárstvo. 2013. ISSN 1337-0960, Vol. 7, Special Issue (2013), online, s. 97-100.
Rok vydania:
2013
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
BAČA Martin
10 %
BRENESSELOVÁ Martina
5 %
Podiel UVLF:
85 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Vol. 7, Special Issue (2013), online, s. 97-100
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský