Fermented products enriched with polyunsaturated fatty acids in broiler chicken nutrition and fat quality of produced meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
MAKIŠ, Andrej - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír. Fermented products enriched with polyunsaturated fatty acids in broiler chicken nutrition and fat quality of produced meat. In: Applied Sciences. ISSN 2076-3417, Vol. 14, no. 10 (2024), art. no. 4327, p. [1-14]
Rok vydania:
2024
Kategória:
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
MAKIŠ Andrej
20 %
ČERTÍK Milan
15 %
KLEMPOVÁ Tatiana
10 %
Podiel UVLF:
55 %
Vydanie:
Applied Sciences
Vol. 14, no. 10 (2024), art. no. 4327, p. [1-14]
Krajina vydania:
Švajčiarsko
ISSN:
2076-3417
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2024: 2.500 - IF, 2.700 - IF 5y, 0.521 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

1. 2025: [1] FU, Huabo - CHEN, Xinyu - QIU, Siqi - DUAN, Yuhan - ZHAO, Yujia - XUE, Bowen - GUI, Shunyu - LI, Haonan - LIU, Huizheng - LI, Xulong - GUO, Xin - LU, Shiling. Variations in the lipid of dry-cured mutton ham during storage: UPLC-MS-MS-based lipidomic analysis. In Food Chemistry X, 2025-07-01, 29, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.1016/j.fochx.2025.102877.