Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2005
BDF
2005
BDF
BARANOVÁ, Mária. Káva - povzbudzujúca pochutina. In: Slovenský veterinársky časopis. 2005. Roč. 30, č. 5 (2005), s. 289-292.
2005
BDF
2005
BDF
BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti použitia prírodného farbiva monascus pri výrobe tavených syrov. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 2 (2005), s. 31-34.
2005
BDF
2005
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Sanitačný režim v poľnohospodárskej prvovýrobe a jeho vplyv na asociáciu mikroorganizmov mlieka. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 3 (2005), s.11-15.
2005
BDF
2005
BDF
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň posudzovania senzorických vlastností mlieka frekventantami špecializovaného senzorického laboratória. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 1 (2005), s. 39-42.
2005
BDF
2005
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Vplyv technologicky nežiadúcej mikroflóry na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 2 (2005), s.18-20.
2004
ADE
2004
ADE
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - HADBAVNÝ, Michal - SABOLOVÁ, Gabriela. Effect of natural pigment of Monascus purpureus on the organoleptic characters of processed cheeses. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2004. ISSN 0042-4870, Roč. 48, č. 1 (2004), s. 59-62.
2004
ADF
2004
ADF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. THE WHEAT PROTEIN, SEITAN, COLORED BY RED FERMENTED RICE IN THE INNOVATION OF POULTRY MEAT PRODUCTS. In: Folia veterinaria. 2004. ISSN 0015-5748, Roč. 48, č.1 (2004), s. 46-48.
2004
AFD
2004
AFD
SABOLOVÁ, Gabriela - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Aké zmeny možno očakávať v potravinovej pyramíde? [How changes be expected in the food guide pyramid?]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 333-334.
2004
AFD
2004
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária. Aktuálnosť výroby a využitia nebovinných druhov mlieka [Topicality of production and utilization of non bovine milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 274-282.
2004
AFD
2004
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 322-324.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309
Page 18 / 31