Year
Cat
Year
Category
Publication
2009
AFD
2009
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - KASPEROVÁ, Jana. Možnosti využitia rastlinných extraktov pri výrobe potravín [Possibilities of using plant extracts for producing foodstuffs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 241-243.
2009
AFD
2009
AFD
STARUCH, Ladislav - ČERTÍK, Milan - ADAMECHOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Profil mastných kyselín vyberaných druhov rýb [Profile of fatty acids of selected fish species]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 258-261.
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - MESARČOVÁ, Lýdia - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Rastlinné extrakty a ich využitie v potravinárskom priemysle [Plant extracts and their using in food industry]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 166-170.
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján. Rozkladné zmeny tukov počas skladovania bažantov [Deterioration changes of lipids during storage of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 339-340.
2009
AFD
2009
AFD
POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. The effect of glaze on quality of Alaska pollock (Theragra chalcogramma) fillets stored under stable and unstable freezing conditions. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 227-229.
2009
AFD
2009
AFD
POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia - KORIMOVÁ, Ľudmila. The effect of glaze on quality of mackerelfillets stored under stable and unstable freezing conditions. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 250-252.
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - POPELKA, Peter - JANOŠOVÁ, Jana. Vplyv skrmovania ľanového semena a klinčeka na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Impact feeding of flaxseed and clove on quality of broiler chicken meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 193-194.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - DIČÁKOVÁ, Zuzana - LENHARDT, Ľudovít - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv technológií na produkciu hydinového mäsa [The impact of technology on the production of poultry meat]. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 95-100.
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - BOLLOVÁ, Alexandra. Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov : Use of plants extracts for producing of thermal treated meat products. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 1. - 2. apríl 2009, Nitra. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0193-1, s. 183-187.
2009
AFG
2009
AFG
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - POPELKA, Peter - LAZÁR, Peter - SOROKA, Jaroslav - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BYSTRICKÝ, Pavel. Evaluation of some parameters of post mortem changes in pheasant (Phasianus colchicus). In: . Game Meat Hygiene in Focus.International Conference. Brno 18th-19th June, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-077-1, s. 42.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657