Year
Cat
Year
Category
Publication
2005
AFD
2005
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef. Porovnanie HPLC a spektrofotometrických metód stanovenia melóndialdehydu v mäse. In: Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi - X. konferencia, september 2005. Bratislava : Slovenská technická univerzita, 2005. 2005. ISSN 1336-6831, s. 1-5.
2005
AFD
2005
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie metód stanovenia malóndialdehydu vo vzorkách mäsa. In: Laboralim 2005. Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 2005. 2005. s. 33-36.
2005
AFD
2005
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter. Vplyv rozmarínu a teploty skladovania na tvorbu rozkladných produktov v tepelne neopracovaných mäsových výrobkov [Effect of rosemary and temperature of storage on oxidative changes in non thermal treated meat products]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 216-220.
2005
AFD
2005
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Využitie PremiTestu v detekcii antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu [Using of PremiTest in detection of antibiotic in food-stuffs of animal origin]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 268-272.
2005
AFD
2005
AFD
MARCINČÁK, Slavomír. Využitie prírodných antioxidantov pri výrobe tepelne neopracovaných mäsových výrobkov [Using of natural antioxidants in processing of fermented not thermally treated meat products]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 116-120.
2005
AFH
2005
AFH
NEUSCHL, Jozef - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - SOKOL, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Biological availability of sxytetracycline in sheep after Tetraxyl L.A. and Alamycin L.A. application. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 33-34.
2005
AFH
2005
AFH
MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter. Effect of rosemary and temperature of storage on oxidative changes in non thermal treated meat products. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 28.
2005
AFH
2005
AFH
NEUSCHL, Jozef - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef - ŠÁLY, Ján - KREMEŇ, Jozef. Porovnanie kinetiky sérových hladín a biologický polčas oxyteracyklínu u oviec po prípravkoch s predĺženým účinkom a ich znášanlivosť [A comparison of the serum level kinetic and biological half-life of oxytetracycline after long action preparations in sheep and their tolerance]. In: . EKOLÓGIA A VETERINÁRNA MEDICÍNA VI. -Hygienické a ekologické problémy vo vzťahu k veterinárnej medicíne. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2005. 2005. ISBN 80-8077-021-2, s. 63.
2005
AFH
2005
AFH
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - SOKOL, Jozef - NEUSCHL, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Sledovanie vylučovania rezíduí oxytetracyklínu v mlieku oviec [Excretion of oxytetracycline residues in milk of ewes]. In: . EKOLÓGIA A VETERINÁRNA MEDICÍNA VI. -Hygienické a ekologické problémy vo vzťahu k veterinárnej medicíne. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2005. 2005. ISBN 80-8077-021-2, s. 55.
2005
AFH
2005
AFH
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Using of PremiTest in detection of antibiotic in food-stuffs of animal origin. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 35-36.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657