Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
AFH
2017
AFH
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv procesu údenia na vybrané kvalitatívne ukazovatele parených syrov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 53.
2017
BDF
2017
BDF
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana. Bryndza ako funkčná potravina [Bryndza (sheep cheese) as a functional food]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2017. 2017. ISSN 1335-0099, Roč. 42, č. 1 (2017), s. 90-92.
2016
AFC
2016
AFC
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - MITROVÁ, Anna - VÝROSTKOVÁ, Jana. Senzorické hodnotenie syrov s plesňou na povrchu počas skladovania [Sensory evaluation of surface-ripened soft cheeses during storage]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 257-260.
2016
AFC
2016
AFC
MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - MITROVÁ, Anna - VÝROSTKOVÁ, Jana - VARGOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie syrov s plesňou v ceste počas skladovania [Sensory evaluation of interior-ripened soft cheeses during storage]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 211-214.
2016
AFD
2016
AFD
MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - RUJÁKOVÁ, Petra - MAĽOVÁ, Jana. Antibiotická rezistencia baktérií rodu Escherichia coli izolovaných z rôznych druhov syrov [Antibiotic resistance of bacteria of the genus Escherichia coli isolated from cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 247-249.
2016
AFD
2016
AFD
SEMJON, Boris - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REITZNEROVÁ, Anna - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - PAULSEN, Peter. Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening]. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 55-58.
2016
AFD
2016
AFD
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach [Development of active and titric acidity in white yoghurts made in laboratory conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s. 318-322.
2016
AFH
2016
AFH
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv vákuového balenia na zmenu kolorimetrických parametrov povrchu syrov eidamského typu. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 63.
2016
BBB
2016
BBB
CHLEBO, Peter - MAĽA, Pavel. Anatómia a fyziológia GITu [Anatomy and physiology of GIT]. In: Ján Keresteš a kolektív. Mlieko vo výžive ľudí. 1. vyd. Bratislava : Cad Press, 2016. 2016. ISBN 978-80-88969-72-3, s. 292-340.
2016
BEE
2016
BEE
SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie ovčích a kravských kyslomliečnych výrobkov počas skladovania [Sensory evaluation of sheep and cow´s fermented milk products during storage]. In: Celostátní přehlídky sýrů 2016, 19.-20. leden 2016, Praha : Výsledky přehlídek a sborník příspěvků konference "Mléko a sýry". 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2016. 2016. ISBN 978-80-7080-973-0, online, s. 175-179.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 272