Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter. Prítomnosť biogénnych amínov v niektorých druhoch tepelne opracovaných mäsových výrobkov pripravených podľa tradičných receptúr. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 1-5.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - TUREK, Peter - ZABORSKIENE, Gintare. Stanovenie biogénnych amínov ako jedného z možných kvalitatívnych ukazovateľov v mäsových tepelne opracovaných výrobkoch. In: 2. Európsky seminár 2007 : Pozvánka. Košice : Dom techniky. 2007. s.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - STEINHAUSER, Ladislav. Technológia spracovania mäsa a kvalita mäsových výrobkov. In: 9. seminář o údržnosti masa, masových výrobku a lahudek 2007 : 11.-12 september 2007, Skalský Dvur. : České a slovenské odborné nakladatelství, príloha čas. Maso, 2007. 2007. s. 8-11.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír. Tradičné potraviny a ich budúcnosť. In: VIII. Potravinárska konferencia : otvorené fórum o stave bezpečnosti, kvality a kontroly potravín. 1. vyd. Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2007. 2007. s. 30-31.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Výrobné mäsá - základ štandardizácie kvality mäsových výrobkov. In: Elektronický zborník prezentácií a diskusných príspevkov z medzinárodnej konferencie : SZMS Bratislava 9.-11. 5. 2007. 2007. 2007. 5 s.
2007
AFL
2007
AFL
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka. Prídavné látky v mäsovej výrobe. In: Cudzorodé látky v požívatinách. 24. - 26. september 2007, Štrbské Pleso. Bratislava : STU, 2007. 2007. ISBN 978-80-227-2774-7, s. 4.
2007
BDF
2007
BDF
SALADIOVÁ, Danka - ĎUREČKO, Rastislav - TUREK, Peter - ŠIMANSKÁ, Iveta. Súčasnosť a budúcnosť salmonelóz. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. ISSN 1335-0099, Roč. 32, č. 3 (2007), s. 178-180.
2007
BDF
2007
BDF
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - KORIMOVÁ, Ľudmila - PAŽÁKOVÁ, Janka. Výrobné mäsá a kvalita mäsových výrobkov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. Roč. 32, č. 3 (2007), s. 181-183.
2006
AFC
2006
AFC
ZABORSKIENE, Gintare - TUREK, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. The vacuum packing effect on the tenderisation process in beef muscle. In: MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006. Kaunas, 2006. 2006. ISBN 9955-675-01-2, s. 63-64.
2006
AFD
2006
AFD
TUREK, Peter - ŠALITROŠOVÁ, H. - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita hydinových mäsových výrobkov v kontexte legislatívnych zmien potravinového kódexu SR [Quality of poultry meat products respecting legislative changes of food code of Slovak republic]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 86-89.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375
Page 22 / 38