Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
AFD
2007
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň rozlišovania senzorických vlastností vybraných potravinárskych komodít [Distinquishing standard of senzorial properties of foodstufs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 320-324.
2007
AFD
2007
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír - BARANOVÁ, Mária. Využitie červenej fermentovanej ryže v potravinárskom priemysle [Use of red fermented rice in the food industry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 354-356.
2007
FAI
2007
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII, Vysoké Tatry, 2. - 4. mája 2007 : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov. [Safety and Quality of milk amd milk products]. 1.vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, 370 s.
2006
AFC
2006
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 150-153.
2006
AFC
2006
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Bezpečnosť potravín závisí aj od profesionality hodnotiteľov [Safety foodstuffs also depend on the profesional assessors]. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.118-120.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Frekvencia konzumácie výrobkov zo sóje u stredoškolákov. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 47-50.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická analýza vybraných druhov sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: XXXVII. LENFELDOVY A HOKLOVY DNY. BRNO 17. října 2007. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 51-54.
2006
AFC
2006
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Skúsenosti s využitím prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Experiences with aplication of natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products]. In: VIII. KONFERENCE MLADÝCH VĚDECKÝCH PRACOVNÍKů S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ : SBORNÍK. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-564-3, s.78-81.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BURDOVÁ, Oľga. Štandardizácia sójových nápojov-alternatívneho zdroja bielkovín. Standardization of Soya Drinks-an alternative source of protein. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. s.56-59.
2006
AFC
2006
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VÁCLAVOVÁ, Andrea - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň hodnotenia modelových substancií poslucháčmi UVL v špecializovanom senzorickom laboratóriu. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 106-109.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309