Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2012
AFD
2012
AFD
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - ŽATKO, Daniel. Obsah esenciálnych mikroelementov a niektorých makroelementov v slepačích vajciach. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 224-227.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva - MICHAELI, Eva - BARANOVÁ, Mária - BOLTIŽIAR, Martin - HOFIERKA, Jaroslav - MAĽOVÁ, Jana - MATLOVIČ, René - SASÁKOVÁ, Naďa - TAKÁČOVÁ, Daniela. Potraviny špecifického charakteru. Rec. Jozef Vilček, Jozef Sokol, Jaroslava Horváthová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-267-3, 176 s.
2011
ACB
2011
ACB
BARANOVÁ, Mária. Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-242-0, 144 s.
2011
ACB
2011
ACB
BARANOVÁ, Mária. Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek. Rec. Oľga Burdová, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-241-3, 114 s.
2011
ACB
2011
ACB
BARANOVÁ, Mária. Technológia výroby a kvalita cereálií. Rec. Pavel Maľa, Mária Demeterová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-243-7, 147 s.
2011
ADF
2011
ADF
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - ŽATKO, Daniel. THE QUALITY OF ANIMAL MEAT IN COMPARISON WITH SOY MEAT SUBSTITUTE REGARDING THE CONTENT OF ESSENTIAL ELEMENTS MANGANESE, COPPER, IRON AND ZINC. In: Folia veterinaria. 2011. ISSN 0015-5748, Roč. 55, suppl. 2 (2011), s. 53-55.
2011
AFC
2011
AFC
STRAPÁČ, Imrich - BARANOVÁ, Mária - SOKOL, Jozef - ŽATKO, Daniel. Distribúcia makroprvkov (Ca, Mg, Al) v sójových bôboch a vo vybraných výrobkoch. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 203-206.
2011
AFC
2011
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - BURDOVÁ, Oľga. Okara - sójová vláknina. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 52-55.
2011
AFC
2011
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VALKOVIČOVÁ, Kristína. Prieskum stravovacích možností pri celiakii. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 113-116.
2011
AFC
2011
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - PAVLOVSKÁ, Monika. Sledovanie stability chuťových a farbiacich komponentov používaných pri výrobe jogurtov. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 126-131.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309
Page 9 / 31