Year
Cat
Year
Category
Publication
2018
ADC
2018
ADC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SEMJON, Boris - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses [Obsah biogénnych amínov a mikrobioty v typicky slovenských syroch]. In: Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene. 2018. ISSN 0003-925X, Vol. 69, č. 1(2018), s. 4-9.
(2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
SEMJON, Boris - JENČOVÁ, Lea - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny kolorimetrických parametrov vzoriek červených vín počas skladovania v kontrolovaných teplotných podmienkach [Changes in the colorimetric parameters of red wine samples during storage under controled temperature conditions]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 432-436.
2025
V2
2025
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír. Analýza kolorimetrickckých parametrov vybraných bielych vín z Malokarpatskej a Východoslovenskej vinohradníckej oblasti [Analysis of colorimetry parameters of selected white wines from the little Carpathian and East Slovak vineyard regions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB disk, s. 474-481.
2025
V2
2025
V2
MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - NOSKOVÁ, Erika - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Fermentované produkty a humínové látky vo výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Fermented products and humic substances in poultry nutrition a new approach to the production of safe and functional foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 282-288.
2025
V2
2025
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Identifikácia enologicky významných non-saccharomyces kvasiniek v macerovanom mušte [Identification of enologically significant non-saccharomyces yeasts in macerated must]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 432-437.
2025
V2
2025
V2
NOSKOVÁ, Erika - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita fermentovaných salám po aplikácií extraktov rastlín [Sensory quality of fermented sausages after application of plant extracts]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 388-395.
2025
V2
2025
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie a prídavku kvasinkovej kultúry Saccharomyces cerevisiae v technoogii výroby vína na senzorickú kvalitu slovenského tokajského vína odrody Lipovina [Influence of maceration and addition of Saccharomyces cerevisiae yeast culture in wine production technology on the sensory quality of slovak tokaj wine of the Lipovina variety]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 465-473.
2024
V2
2024
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - BARTKOVSKÝ, Martin. Vývoj mikrobioty počas fermentačného procesu vína [Development of microbiota during the fermentation process of wine]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 67-70.
2024
V2
2024
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Vývoj mykobioty vína počas fermentačného procesu [Development of wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 40-43.
2024
V2
2024
V2
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef - LAUKO, Stanislav - FALDYNA, Martin - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁK, Slavomír. Význam skrmovania probiotík a humínových látok na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [The importance of feeding probiotics and humic substances in nutrition on the meat quality of broiler chickens]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 259-263.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 265