Year
Cat
Year
Category
Publication
2011
ACB
2011
ACB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín. Rec. Ladislav Vaško, Pavel Bystrický. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-246-8, 207 s.
2011
AED
2011
AED
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - CHUDÝ, Dušan - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Koncentrácia vápnika a horčíka v zrelých zemiakoch (Solanum tuberosum L.). In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0699-8, s. 497-503.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - HAVADEJOVÁ, L. - JASENČÁKOVÁ, K.. Aminokyseliny v mäse diviny vo vzťahu k jeho senzorickým vlastnostiam. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 69-75.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana. NaCl v mäsových výrobkoch určených pre deti. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 97-100.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Stanovenie fyzikálnochemických a senzorických vlastností syra Gouda. In: Seminár pri príležitosti nedožitých 90. narodenín prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. Košice, 9. december 2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-257-4, s. 20-25.
2011
BED
2011
BED
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 8-11.
2011
BEF
2011
BEF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MÁŠKA, Lukáš. Využitie TLC chromatografie na rýchlu detekciu biogénnych amínov v mliečnych výrobkoch. In: 6. EURÓPSKE SYMPÓZIUM (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Vysoké Tatry, 23. - 25. marec 2011 : 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2011. 2011. ISBN 978-80-89385-12-6, s. 1-7.
2010
ADF
2010
ADF
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Different treatment effects on the hydroxymethylfurfural content in the honey. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, č. 4 (2010), s. 196-200.
2010
ADF
2010
ADF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Physicochemical and sensory properties apraisal of ewe ’s cheese „bryndza “. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 33.
2010
AFD
2010
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Farba mäsa (Ktoré chutí). In: XII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Vysoké Tatry, 25. - 27. október 2010. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2010. 2010. ISBN 978-80-89385-10-2, s. [4]
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 235