Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
ADC
2017
ADC
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Lipid Peroxidation Process in Meat and Meat Products: A Comparison Study of Malondialdehyde Determination between Modified 2-Thiobarbituric Acid Spectrophotometric Method and Reverse-Phase High-Performance Liquid Chromatography [Peroxidácia lipidov v mäse a v mäsových výrobkoch: Porovnanie stanovenia malondialdehydu kyseliny 2-tiobarbiturovej a vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou s reverznou fázou]. In: Molecules. 2017. ISSN 1420-3049, Vol. 22, č. 11(2017), s. 1988.
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2017
AFC
2017
AFC
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 209-213.
2017
AFD
2017
AFD
SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján - REITZNEROVÁ, Anna - TUREK, Peter - MAĽA, Pavel - ONDERČINOVÁ, Simona. Organoleptické hodnotenie špekáčok z obchodnej siete [Sensory evaluation of „špekáčky“ from sales network]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 228-233.
2017
AFD
2017
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov [Oxidation processes during production of long-life meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 219-223.
2017
AFD
2017
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - HUDÁK, Marek - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 207-210.
2017
AFD
2017
AFD
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv balenia na zmenu farby syrov počas zrecieho procesu [Effect of packaging on color changes during ripening process]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 184-187.
2017
AFG
2017
AFG
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese]. In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, s. 60.
2017
AFH
2017
AFH
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Monitoring of the oxidation process by RP-HPLC in meat and meat products. In: EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis. 46th EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis, Bratislava, September 5–8, 2017. 1. vyd. Bratislava : Univerzita Komenského, 2017. 2017. ISBN 978-80-223-4388-6, online, s. 194-195.
2017
AFH
2017
AFH
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Priebeh oxidačných procesov lipidov v mäsovom výrobku [Oxidation processes during production of long-life meat products]. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
AFH
2017
AFH
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv procesu údenia na vybrané kvalitatívne ukazovatele parených syrov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 53.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 12