Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2014
AFE
2014
AFE
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Biogenic amines in food - with special reference to traditional Slovak meat and milk products. In: China-New Zealand Food Safety Workshop on Novel Preccessing Technologies & 2014 Beijing International Conference on Food Non-Thermal Processing Technologies, 22. - 23. September 2014, Beijing, China : Book of Abstracts: Conference Guide. 1. vyd. New Zeland : Plant & Food Research Limited, 2014. 2014. ISBN 978-83-1103-1680, s. 14.
2014
BEF
2014
BEF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Senzorické posudzovanie rôznych druhov masla [Sensory assessment of various types of butter]. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2014. 2014. ISBN 978-80-89385-31-7, s. 52-56.
2014
BFA
2014
BFA
KASAPIAN, Martha - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Physical and physico-chemical parametres of greek cheeses. In: Food Physics and Innovative Technologies, 10-12 June 2014, Plovdiv, Bulgaria : 1. vyd. Plovdiv : Plovdiv University, 2014. 2014. s. 71-72.
2013
ACB
2013
ACB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín : Analýza potravín. Rec. Viera Lenártová, Katarína Holovská. 2. dopl. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-361-8, 226 s.
2013
ACB
2013
ACB
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Potravinárska chémia. Rec. Judit Süli, Pavel Bystrický. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-384-7, 216 s.
2013
ADF
2013
ADF
ČORNEJOVÁ, Tatiana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - LOJANOVÁ, Iveta - BYSTRICKÝ, Pavel. Comparison of levels of biogenic amines in some traditional foods from various countries. In: Folia veterinaria. 2013. ISSN 0015-5748, Roč. 57, č. 2 (2013), s. 83-85.
2013
ADF
2013
ADF
NEZBEDOVÁ, Zuzana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. HISTAMINE AND HISTAMINE INTOLERANCE. In: Folia veterinaria. 2013. ISSN 0015-5748, Roč. 57, č. 2 (2013), s. 107-109.
2013
AFD
2013
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Detekcia biogénnych amínov v mliečnych výrobkoch metódou TLC. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 210-212.
2013
AFD
2013
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - ONDÍKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Porovnanie chemického zloženia mlieka pre deti. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 162-164.
2013
AFD
2013
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Soľ v syroch a mliečnych výrobkoch pre deti. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 213-214.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 235
Page 8 / 24