Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2016
AFD
2016
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - URBANOVÁ, Dominika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Kvalitatívne parametre syrov parmezánového typu zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach [Quality parameters of parmesan-type cheese available in Košice market]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 148-153.
2016
AFD
2016
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu [Qualitative characteristics of the balkan type cheese]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 138-143.
2016
AFD
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Senzorický profil jogurtov z obchodnej siete [Sensory profile of yogurts from trade network]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 377-380.
2016
AFD
2016
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján. Stanovenie základných fyzikálno-chemických parametrov v slovenských a rakúskych syroch [Determination of basic physical-chemical parameters of the slovak and austrian cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 180-184.
2016
AFD
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény [The efficacy of caprylic acid and hydrogen peroxide againts selected food pathogens]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 77-81.
2016
AFD
2016
AFD
HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - KYZEKOVÁ, Petronela - HATALOVÁ, Elena. Vplyv probiotík pri výrobe ekologickej potraviny z prasiat [Influence of probiotics for production of ecological food from pigs]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy, Hrádok, 20. - 21. október 2016 : XXV. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2016. 2016. ISBN 978-80-89883-00-4, s. 55-57.
2016
AFD
2016
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - DUDRIKOVÁ, Eva - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv spôsobu vyzrievania na antioxidačné vlastnosti vína [Effect of aging methods on antioxidative properties of wine]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s.257-261.
2016
AFD
2016
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - ŠPAKOVSKÁ, Eva - DUDRIKOVÁ, Eva - TOROPILOVÁ, Júlia. Vplyv spôsobu vyzrievania na kvalitatívne vlastnosti vín odrody Chardonnay [Impact of aging method on qualitative characteristics of Chardonnay wine]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 187-190.
2016
AFD
2016
AFD
MAĽOVÁ, Jana - VARGOVÁ, Miroslava - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris. Vplyv záručnej doby na kvalitu vybraných mliečnych výrobkov [Influence of the warranty period on the quality of selected milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 254-256.
2016
BEE
2016
BEE
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - KASAPIAN, Martha. Porovnanie fyzikálnych a fyzikálno-chemických vlastnosti vybraných slovenských a gréckych syrov [Comparison of physical and physicochemical properties of slected Slovak and Greek cheeses]. In: Celostátní přehlídky sýrů 2016, 19.-20. leden 2016, Praha : Výsledky přehlídek a sborník příspěvků konference "Mléko a sýry". 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2016. 2016. ISBN 978-80-7080-973-0, online, s. 201-204.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 22
Page 2 / 3