Publishing activity

  Maľa Pavel, Assoc. prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2003
BDF
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Izoflavóny v prevencii a liečbe niektorých civilizačných ochorení. In: Trendy v potravinárstve. 2003. ISSN 1336-085X, Roč. 10, č. 4 (2003), s. 7-10.
2003
BDF
MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - POKORNÝ, Jozef. Senzorické vzdelávanie ako nástroj zvyšovania kvality. In: Slovenský veterinársky časopis. 2003. ISSN 1335-0099, Roč. 28, č. 2 (2003), s. 53-56.
2002
AEC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva Monascus do tavených syrov : [Application of Monascus Purpureus in Manufacture of Processed Cheeses] In: Mléko a sýry 2002. Výsledky přehlídek a sborník semináře. ISBN 80-86238-21-0, s. 183-186.
2002
AED
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Antikarcinogény sóje v prevencii a liečbe nádorových ochorení : [Role of soya anticarcinogens in cancer prevention and treatment] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. s. 21-23.
2002
AED
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Aplikácia veterinárneho dozoru v podmienkach spoločného stravovania : [Application of veterinary inspection under the catering conditions] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. s. 59-61.
2002
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - JACKOVÁ, Anna. Dusičnany, dusitany – reziduá v mäse a mäsových výrobkoch. In: Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation. Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002 : Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002. 1. vyd. Košice : UVL, 2002. ISBN 80-7148-049-5, s. 140-142.
2002
BCI
NAGY, Jozef - MAĽA, Pavel - KORIM, Peter - JURIŠ, Peter. Hygiena a spracovanie vedľajších potravinárskych produktov a odpadov. Rec. Miloslav Ondrašovič, Pavol Rajzák. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2002. ISBN 80-88985-76-5, 217 s.
2002
BDF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva monascus do tavených syrov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. Roč. 27, č. 2 (2002), s. 76-79.
2001
ADF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - JACKOVÁ, Anna - ŽEŽULA, Ivan. The influence of the nitrate load on the accumulation of nitrates and nitrites in slaughter poultry. In: Folia veterinaria. 2001. ISSN 0015-5748, Roč. 45, č. 3 (2001), s. 157-159.
2001
AED
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe výrobkov zo soje : [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture soya beans products] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra 2001. s.107-109.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 272
Page 20 / 28