Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFD
2008
AFD
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - TOPORČÁK, Juraj. Súčasná právna úprava a aktuálne problémy produkcie včelieho medu. In: Verejné a súdne veterinárske lekárstvo - história a súčasnosť. 6.11.2008. Košice : UVL, 2008. 2008. ISBN 978-80-8077-112-6, s. 83-86.
2008
AFD
2008
AFD
ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Vplyv glazúrovania na oxidačné zmeny tukov u rýb v priebehu mraziarenského skladovania. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 311-313.
2008
BDF
2008
BDF
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TOPORČÁK, Juraj - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia. Porovnanie obsahu hydroxymethylfurfuralu v mede rôzneho pôvodu. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. Roč. 33, č. 4(2008), s. 240-241.
2006
AFD
2006
AFD
ŠPERŇÁKOVÁ, Danka - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - KOVÁČ, Gabriel - KOŠČOVÁ, Jana - ŠÁLY, Ján. Účinok skrmovania olejového extraktu oregana na rast kurčiat a oxidačnú stabilitu hydinového mäsa [The effect of broilers feeding with oil extract of oregano on growth and oxidative stability of poultry meat]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 213-216.
0000
V2
0000
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - BENEŠOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické vlastnosti hydinového mäsa po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny [Sensory properties of poultry meat after feeding of humic substances and fermented feeds enriched with essential fatty acids]. In: Hygiena a technologie potravin - 52. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU. 0000. ISBN 978-80-7305-934-7, online, s. 200-207.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 95
Strana 10 / 10