Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2015
AFD
2015
AFD
SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania [Sensory evaluation of edam cheeses during storage]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 102-116.
2015
AFD
2015
AFD
SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania [Changes in textural parameters in lowheated cheeses with different fat content during storage]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 219-222.
2015
BDF
2015
BDF
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana. Kvalitatívne hodnotenie syrov z nízkodohrievanej syreniny počas skladovania. In: Slovenský veterinársky časopis. 2015. 2015. ISSN 1335-0099, Roč. 40, č. 1-2 (2015), s. 64-67.
2014
ACB
2014
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - BARANOVÁ, Mária. Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov. Rec. Monika Pipová, Dušan Chvojka. 1. vyd. Košice : UVLF 2014. ISBN 978-80-8077-447-9, 307 s.
2014
AFC
2014
AFC
MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Kvalita priemyselne vyrábaných syrov s nízkodohrievanou syreninou [The quality of industrially produced cheeses with lowheated curd]. In: Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16. října 2014 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. 2014. ISBN 978-80-7305-729-9, CD ROM, s. 125-129.
2013
ACB
2013
ACB
CIBEREJ, Juraj - KRAJNIAK, Dušan - GARAJ, Peter - KROPIL, Rudolf - MAĽOVÁ, Jana - JANTO, Rudolf. IV. Lov zveri a poľovnícke plánovanie. Rec. Ľubomír Bútora, Tibor Lebocký. 2. dopl. vyd. Zvolen : TU 2013. ISBN 978-80-228-2564-1, 104 s.
2013
AFC
2013
AFC
MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Klára. Senzorické hodnotenie trhových druhov masla. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 191-193.
2013
AFD
2013
AFD
MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - MAJKOVÁ, Lucia. Senzorické hodnotenie mrazených zeleninových zmesí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 218-221.
2013
BCI
2013
BCI
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - MAĽOVÁ, Jana - TAKÁČOVÁ, Daniela - TAKÁČOVÁ, Jana. Verejné veterinárske lekárstvo : (Vybrané kapitoly pre študijný program Hygiena potravín). Rec. Peter Popelka, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-371-7, 260 s.
2012
ADE
2012
ADE
TAKÁČOVÁ, Jana - KORIM, Peter - TAKÁČ, Ladislav - KORIMOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - MICHAĽOV, Lukáš - BULÍK, Martin. The welfare assessment of calves in terms of the European Union legislation. In: Journal of Life Sciences. 2012. ISSN 1934-7391, Vol. 6, č. 11(2012), s. 1299-1305.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 177